11.05.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Faglig program på Oslo Design Fair er klart!

Nå kan man glede seg til mange spennende foredrag under messedagene i høst 31.8.-2.9. Det vil bli fokus på by- og eiendomsutvikling, arkitektur og innredning i tillegg til tendenser og trender.

Konferansier for det faglige programmet er ingen ringere enn Cecilie Molvær Jørgensen. Ingen kjenner denne bransjen bedre enn henne, og vi er i svært trygge hender når hun skal lose oss gjennom et omfangsrikt program med veldig mange kunnskapsrike foredragsholdere.

Her kan dere se hvem som skal opp på scenen de ulike dagene.
Onsdag 31.august:
Kirsten Visdal, Per Olav Sølvberg, Cecilie Austerå, Marion Højris Jensen, Jarl Bomann/Bruksmann, Astrid Textiles, Massproduction, Preben Carlsen, Frida Ramstedt og Vestre.
Torsdag 1. september:
Greco Deco, Lars Ramberg, Atelier Oslo, StorOslo Eiendom, Scenario, og KORO (kunst i offentlig rom).
Fredag 2. september:
Birgit Torkildsby, Randi Nestaker, Runa Boman (Norway Designs), og Aina Sollie Steen. I tillegg vil det deles ut en pris fra Designbase magasinet.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer