23.05.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Hadeland Glassverk fyller 260 år

12 av Norges fremste, nålevende kunstnere stiller ut for første gang sammen!

I forbindelse med sommeråpningen starter Kunstutstillingen 12 Norske Giganter i Galleri 2.
Her kan besøkende se storslåtte originale malerier, vakre skulpturer og imponerende glasskunst. Medvirkende kunstnere er Elena Engelsen, Elisabeth Werp, Frank Brunner, Håkon Bleken, Håkon Gullvåg, Ida Lorentzen, Kjell Erik Killi Olsen, Kjell Torriseth, Maud Gj. Bugge, Sverre Bjertnæs, Ulf Nilsen og Ørnulf Opdahl.

En unik opplevelse som varer helt til 28. august!

Skattkammeret, nytt museum

Museet er Skandinavias største glassmuseum og et unikt skattkammer som viser gjenstander fra Hadeland glassverk gjennom 260 år.
Bli kjent med historien om Norges største glass- og krystallproduksjon i en fantastisk reise gjennom film, bilder, gjenstander.

www.hadeland.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer