08.11.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Jubileumsfeiring på Verket Interiør!

Det var en fantastisk feiring fra ende til annen, responsen var enorm.

–Vi opplevde at kunder både kom langveisfra som ikke hadde hørt om oss før, og fra Oslo/Viken og omegn som hadde handlet hos oss i alle år. Dette var like mye en feiring for våre kunder som for oss selv, vi har vært på en reise sammen, forklarer Camilla Engerdahl Johannessen, Markedsansvarlig om 25 års jubileumsfeiringen.

–De 25 loddene som ga ekstra rabatt hver dag var selvfølgelig populære og vi hadde kø hver morgen med kunder som ønsket å sikre seg dette. Første kunde på torsdags morgen hadde stått der fra 0615 (se bilde av døra, der henger det en post-it lapp som kunden hang opp), det var litt ekstra gøy, da føler vi at vi har oppnådd det vi ønsket. Et engasjement fra kundene våre og en feiring av alt vi har gitt i alle år. Butikken var full av kunder hver dag, så gøy å føle på det å ha mye å gjøre, god stemning og latter hos kunder og personalet.

Av hensyn til våre kollegaer i bransjen og med tanke på taktskifte vi nå går gjennom i interiørbransjen post Covid, så kortet vi ned feiringen til kun 3 dager med rabatter. Vi ønsker ikke i å tiltrekke oss kunder kun med rabattene men også med destinasjonen Bærums Verk og alt det vi har å by på. Vi solgte mye varer til fullpris også, det er vi veldig glade for, avslutter Camilla Engerdahl Johannessen.

https://verketinterior.no/

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer