24.04.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Summer Nordstil 2020 er kansellert

Som konsekvens av de nylige beslutningene fra den tyske regjeringen om å begrense Corona-pandemien, er den kommende Summer Nordstil 2020 fra 25. til 27. juli blitt avlyst. I midten av april ble de føderale og statlige myndighetene enige om et forbud mot større begivenheter frem til 31. august 2020.

Summer Nordstil var den siste muligheten for detaljister i år til å legge inn bestillinger for høst- og julevarer. Ved å integrere volumleverandører med nye serier for våren og sommeren 2021 og ved å utvide interessen for hele Tyskland, skulle arrangementet utvides på mange forskjellige måter.

–Nordstil-teamet har jobbet med et bredt spekter av løsninger for å gi en attraktiv bestillings- og utvekslingsplattform i disse vanskelige tider. Vi ville veldig gjerne bidratt til at bransjen skulle fått denne muligheten. Med våre nåværende føderale og statlige resolusjoner har vi dessverre sett oss nødt til å avlyse eventet, "sier Stephan Kurzawski, styreleder i Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

–I nært samarbeid med kontaktene våre i Hamburg har vi undersøkt alle muligheter for å utsette Summer Nordstil 2020 til en ny dato senere i år. Dessverre er Hamburgs utstillingsområde allerede fullbooket i september, så vi har foreløpig ikke noe rom for en utsettelse av Nordstil. Skulle dette endre seg, vil vi undersøke alle muligheter for en «catch up» i samråd med bransjen, tilføyer Philipp Ferger, direktør for Nordstil Group Show. Neste Nordstil vil finne sted i begynnelsen av neste år fra 16. til 18. januar 2021.

Nextrade: etterspørselen etter komplementære digitale kanaler vokser

Den nåværende utviklingen rundt Corona fører til at etterspørselen etter digitale kanaler og møtepunkter som komplementerer analoge messer, øker. Med mulighetene for et digitalt 24/7-forretningsforhold mellom aktørene, tilbyr Nextrade, den digitale B2B-markedsplassen for home & living sektoren, både utstillere og innkjøpere muligheten for å opprettholde ordrene sentralt og digitalt mellom messene. For detaljister er bruken av den digitale plattformen i utgangspunktet gratis. Utstillere på Nordstil slipper den årlige grunnavgiften for 2020 på grunn av kanselleringen. Registreringer er mulig på: https://nextrade.market/

Neste Winter Nordstil finner sted 16. til 18. januar 2021.

Nordstil

Nordstil er en viktig messe for Nord-Tyskland og Skandinavia. Nordstil har et bredt produktsortiment som dekker fire segmenter: Home & Garden, Style & Design, Gifts & Stationery and Jewellery & Fashion. For varehandelen i nordlige land er messen  en essensiell bestillingsplattform for høst, vinter og jul så vel som for den påfølgende vår- og sommersesong.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer