13.08.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Bli med til Maison & Objet

Etter 15 måneder med online aktiviteter, finner endelig den parisiske design- og interiørmessen Maison & Objet sted i september.

Nå kan du se frem til nok en fysisk messe. Design- og interiørmessen Maison & Objet går av stabelen fra torsdag 9. september til mandag 13. september 2021 sammen med Paris Design Week. Så langt forventes mer enn 1300 merker i Paris på 13 områder.

Maison (interiørdesign):
Craft - Métiers d’Art, Unique & Eclectic, Today, Work, Projects, Forever og Signature.

Objet (kjøkkenutstyr, gaveartikler, hjemmetekstiler, motetilbehør):
Smartgifts, Fashion Accessories, Kids and family, Cook & Share, Home Accessories, Home Fragrances og Home Linen.

I september vil det være fokus på etniske produkter og løsninger med temaet “Desirable Development”, og som noe nytt vil Maison & Objet også lansere en betalingskanal Maison & Objet Academy for å hjelpe forhandlere med spørsmål om nettsalg, trender, sourcing og produksjon.

Før messebesøket og hele året kan forhandlere bruke MOM, som er messens digitale plattform. Her gis en omfattende oversikt over de siste nyhetene fra de utstillende produsentene, kunsthåndverkere og designere. På MOM (MAISON&OBJET AND MORE) - https://mom.maison-objet.com/en, vises mer enn 30.000 produkter som en utømmelig kilde til inspirasjon med mulighet for å ta direkte kontakt med de forskjellige merkene året rundt.

Vil du være med?
Som Designbases abonnent får du gratis adgang (normalpris 70 €). Kontakt MAISON&OBJET representant i Norge, Joséphine Sconza på tlf: 99 38 10 40, eller e-mail for å få en gratis invitasjonskode.

Adgangskrav: Coronapass (les mer her: Come meet us with total peace of mind - Maison&Objet (maison-objet.com)

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer