22.05.2023  |  Business  |  Tekstiler

Heimtextil 2024 med nytt segment tepper

Med en optimalisert hall planlegging og det nye produktsegmentet Carpets & Rugs forventes flere internasjonale besøkende og utstillere på Heimtextil – messen for bolig- og kontraktstekstiler – i Frankfurt.


De nye tiltakene har blitt møtt med stor interesse og positive tilbakemeldinger fra markedet. Selv bedrifter som ikke var representert i 2023, anerkjenner nå Heimtextil 2024 som en viktig forretningsplattform.


Carpets & Rugs vil ligge i den nye hallen 5.1, og blant produktene som vises er monterte, håndlagde og spesiallagde tepper, maskinlagde vevde tepper, matter og smussabsorberende tepper og løpere.


Tepper er tradisjonelt en integrert del av Heimtextil og har så langt blitt vist av utstillerne i ulike haller. At segmentet får egen hall fra 2024 henger sammen med at Heimtextil svarer på økende etterspørsel fra markedet. Internasjonale kjøpere får dermed en optimal, helhetlig oversikt over et bredt utvalg av monterte tepper. Segmentet appellerer til internasjonale grossister så vel som byggevarehus og boligforbedringsbutikker, møbelforhandlere og møbelbutikker og spesialforhandlere.


Med innredning, trender og inspirasjon er Heimtextil i januar 2024 startskuddet for den nye sesongen.
-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer