13.03.2023  |  Business  |  Bransjenytt

imm tilbake til januar 2024

The Interior Business Event imm cologne vil finne sted i januar 2024 over fem dager fra søndag 14. januar til torsdag 18. januar på Koelnmesse-messeområdet i Köln, og returnerer dermed til sin opprinnelige plassering fra før pandemien. Messen vil fortsette reisen mot en redefinert imm cologne, som ble startet med imm Spring Edition. I likhet med den spesielle begivenheten i juni 2023, er imm cologne 2024 designet for effektiv virksomhet med skiftende datoer og fokus på handelsbesøkende.

På messen presenteres nye kolleksjoner og produktinnovasjoner, ideer og trender utveksles og nye kontakter og eksisterende relasjoner etableres.

–I nært samråd med bransjen og foreningene som er involvert i arrangementet, er vi glade for å kunngjøre at imm cologne vil gå tilbake til sine vanlige januar-datoer fra 2024. Starten på året har alltid en unik dynamikk, som gjør det perfekt for bransjen og detalj- og engroshandelen å samle og designe morgendagens boligarealer sammen, sier Gerald Böse, administrerende direktør i Koelnmesse. Denne oppfatningen deles av Elmar Duffner, styreleder i Association of the German Furniture Industry (VDM): –Vi er glade for denne tidlige avgjørelsen om imm Kölns fremtidige datoer. Kunngjøringen vil gjøre planleggingen enklere for våre produsenter. Det er stor støtte i bransjen for en imm cologne i januar – arrangementet har vært en fast del av kalenderen i flere tiår.

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer