16.11.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Paper Collective lanserer kolleksjon og et nytt kunstrom

Paper Collective åpner dørene til et nytt utstillingsrom i hjertet av København. Lokalene i Studiestræde skal fungere som en møteplass hvor internasjonale kunstnere kan vise verkene sine og samhandle med publikum.

Med sitt nye utstillingsrom åpner Paper Collective kunstnerens studio for folket, og vil vise frem kreativiteten og mangfoldet til Paper Collectives utvalg av samarbeidspartnere fra mote og illustrasjon til fotografi og arkitektur.

–Siden 2013 har vi forsøkt å bringe den beste samtidskunsten til mennesker over hele verden. Med dette nye rommet kan vi utfolde kunstnernes historier enda mer og skape et rom for eksperimentering, sier Morten Kaaber, kreativ leder i Paper Collective.

Den første utstillingen er av den svenske moteillustratøren Amelie Hegardt som har hatt et langt samarbeid med Paper Collective. Hun har også jobbet med Vogue, Maison Margiela, Isabel Marant, Lady Gaga og Gallerie Lafayette som hun har skapt spennende silhuetterfor i blekk med en rik tekstur og et fint fargepreg.

I forbindelse med åpningen stiller Hegardt ut seks originale verk, sammen med sin nye samling av kunsttrykk for Paper Collective. Den nye kolleksjonen «Jaws & Necklines» ser innover i en tid hvor samfunnet har hatt muligheten til å stoppe opp og reflektere over livets fart.

Tykt, svart blekk står i kontrast til mer subtile nakentoner og et stille kroppsspråk. Hegardt klarer å fange den reflekterende stemningen samtidig som de beholder de skarpe penselstrøkene.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer